Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Εθελοντές καθάρισαν πινακίδες της πόλης | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στον εθελοντικό καθαρισμό κατευθυντήριων πινακίδων – Κ.Ο.Κ, και στην αποκατάσταση τους, προχώρησαν μέλη του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Ρεθύμνου ΣΥΝΠΟΛΙΣ, την περασμένη Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στις περιοχές του Γάλλου (κόμβος Πανεπιστημίου), στα Τρία Μοναστήρια (κόμβος Σπηλίου), και στον Μασταμπά.
Οι πινακίδες, που έχουν υποστεί βανδαλισμό απο γκράφιτι, (χρώματα, σπρέι), πέραν από την αντιαισθητική εικόνα που παρουσιάζουν, θεωρούνται επικίνδυνες για οδηγούς και πεζούς, καθώς δεν είναι ευδιάκριτες, με αποτέλεσμα την πρόκληση ατυχήματος.


 
Η εθελοντική δράση καθαρισμού πινακίδων κυκλοφορίας και κατευθυντήριων απο μέλη του ΣΥΝΠΟΛΙΣ, θα συνεχιστεί σε όλο το εύρος του Δήμου Ρεθύμνου, όπου παρατηρούνται παρόμοια φαινόμενα βανδαλισμών. Τέλος, η δράση πραγματοποιήθηκε με την σχετική άδεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνου και της τοπικής Αστυνομίας, τηρώντας τα Υγειονομικές Οδηγίες.


 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version