Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Εθελοντές ενάντια στον κοροναϊό

Δημοσιεύτηκε

στις

Ρέθυμνο Μένουμε Σπίτι
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Πιστοί στην προτροπή να «Μένουμε Σπίτι», δεν ξεχνάμε ότι την κρίσιμη τούτη περίοδο κάποιοι  συνάνθρωποι μας, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, αναγκάζονται να εκτεθούν στον κίνδυνο που μπορεί να τους κοστίσει τη ζωή διότι δεν έχουν  κάποιον που να μπορεί να τους παράσχει στοιχειώδεις διευκολύνσεις.

Επιπλέον, επειδή ουδείς μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια τις εξελίξεις και τα κρούσματα νοσούντων από κοροναϊό που, μάλλον αναπόφευκτα, θα σημειωθούν και στη δική μας πόλη, οφείλουμε, να οργανωθούμε και να είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε το έργο των ειδικών, που ήδη εργάζονται πυρετωδώς στον τομέα της πρόληψης και της καθημερινής μας εξυπηρέτησης. 

Με αυτή τη σκέψη και την ισχυρή πρόθεση, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Δ.Ρ και το Δίκτυο  Εθελοντών Δήμου Ρεθύμνης «ΡΕΘελοντές» καλεί όλους τους συμπολίτες, φοιτητές, σωματεία και οργανώσεις που υπηρετούν τον εθελοντισμό ή  έχουν αναπτύξει ωφέλιμη κοινωνική δράση, να απευθυνθούν στην ΚΕΔΗΡ, (Αρκαδίου 48) στο τηλ 2831040152 ή μέσω μέιλ στο  aggservil1977@gmail.com (στη συντονίστρια του Δικτύου  κα Aγγελικη Σερβιλάκη) προκειμένου να καταθέσουν τη διαθεσιμότητα τους και τις ιδέες τους. 

Ευκαιρία  να αποδείξουμε την αλληλεγγύη μας και την ανθρωπιά μας. Σε δύσκολους καιρούς, αποτιμάται η ανθρώπινη δύναμη και αναδεικνύεται η συνοχή της κοινωνίας.  

Ρέθυμνο Μένουμε Σπίτι
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap