Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Εργασίες λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το τελευταίο και πιο σημαντικό τμήμα υπογειοποίησης του δικτύου ηλεκτροδότησης ξεκίνησε στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου. Στην οδό Αρκαδίου χρειάζεται σημαντική αύξηση του φορτίου ηλεκτρικού ρεύματος μιας και αποτελεί τον πιο εμπορικό δρόμο του Ρεθύμνου.

Οι εργασίες ξεκινούν από την οδό Βάρδα Καλλέργη, όπου ολοκληρώνεται η ανάπλαση και μέχρι την οδό Παλαιολόγου στη Λότζια.

Επιχειρηματίες και περίοικοι ευελπιστούν στο γρήγορο πέρας των εργασιών, ώστε να μη βληθεί τόσο η οικονομική ζωή, όσο και η οικιακή ειρήνη της περιοχής σε σημαντικό βαθμό, εν όψει και της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Από πλευράς δήμου Ρεθύμνου το έργο θα γίνει με αυτεπιστασία και με εργασία κάθε μέρα, καιρού επιτρέποντος, για την παράλληλη αποκατάσταση του πλακόστρωτου, ώστε να βελτιωθεί αισθητικά και λειτουργικά ένας από τους πιο πολυσύχναστους για περίπατο, δρόμος, τα βράδια του καλοκαιριού.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης   

Πηγή:www.neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version