Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Εντυπωσιακή συγκέντρωση του Θοδωρή Δουλουμπέκη – Δείτε φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Γέμισε ασφυκτικά γνωστό καφέ μπαρ του Ρεθύμνου από Ρεθυμνιώτισσες και Ρεθυμνιώτες κάθε ηλικίας σε συγκέντρωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, πολιτικός μηχανικός, Θοδωρής Δουλουμπέκης με καλεσμένη τη Δώρα Τσαμπάζη, υποψήφια βουλευτή Επικρατείας.

Σε μια εκδήλωση που είχε δυναμισμό παλμό και φρεσκάδα οι δύο υποψήφιοι στο σύντομο χαιρετισμό τους έστειλαν μήνυμα αλλαγής και πρωτιάς τόσο στο Ρέθυμνο όσο και πανελλαδικά για το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ιδιαίτερα συγκινητική μάλιστα ήταν η στιγμή που ο Θοδωρής Δουλουμπέκης έκανε αναφορά στην κοινή προσπάθεια και τις στιγμές που πέρασαν μαζί με τον σύζυγο της Δώρα Τσαμπάζη Ολυμπιονίκη και συνυποψήφιο του στις ευρωεκλογές του 2019, Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version