Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Έφυγε από τη ζωή ο Λευτέρης Κοτσαρίδης

θανατος Ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Βαθιά θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Λευτέρη Κοτσαρίδη, ενός ανθρώπου που για πολλά χρόνια βρισκόταν στην πρώτη γραμμή των αγώνων του συνταξιουχικού κινήματος στο Ρέθυμνο.

Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του, στους φίλους του και σε όσους συμπορεύτηκαν μαζί του στις μάχες για τα δικαιώματα των συνταξιούχων, αποχαιρετώντας έναν ακούραστο αγωνιστή.

Ο Λευτέρης Κοτσαρίδης υπήρξε για χρόνια πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ρεθύμνου, με τη Ένωση να εκδίδει ψήφισμα εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ρεθύμνου, μετά την είδηση του θανάτου του πρώην Προέδρου της Ένωσης Ελευθερίου Κοτσαρίδη, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 14-01-2025 και αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου.
  2. Να παραστεί στην νεκρώσιμη ακολουθία.
  3. Να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στον Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ»
  4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τύπο και να αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Ένωσής μας».

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ