Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Κεφαλογιάννη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στην Αθήνα όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα άφησε την τελευταία της πνοή η Μαρία Κεφαλογιάννη του Τσουρονίκο σε ηλικία 82 ετών.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την ερχόμενη Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στις 12 μ.μ στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο.

Θα ακολουθήσει η ταφή της στα Ανώγεια. Η Μαρία Κεφαλογιάννη, έζησε μαζί με τον Νίκο Κεφαλογιάννη για μισό αιώνα, μέχρι και τον θάνατο του το 2012. Η ίδια ήταν από την οικογένεια Βρέντζου. Μαζί έκαναν πέντε παιδιά.

Σε άρθρο της στην “Α” το 2012 για τον Τσουρονίκο η Γιάννα Κ. Κεφαλογιάννη ανέφερε :”Παντρεύτηκε την Μαρία Βρέντζου και μαζί έζησαν σε πλήρη αρμονία και αγάπη για 50 σχεδόν χρόνια. Μαζί μεγάλωσαν πέντε ξεχωριστά παιδιά, καταξιωμένα όλα, όχι μόνο για τις σπουδές και τα επαγγέλματα τους αλλά για τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα, στον οποίο βλέπει κανείς ατόφια τα χαρακτηριστικά που έκαναν τον Τσουρονίκο τόσο αγαπητό.”

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Ας είναι ελαφρύ το Ανωγειανό χώμα που θα την σκεπάσει.

anogi.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version