Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: «Τρέχουν και δεν φτάνουν» οι Αρχές-Δύο συλλήψεις

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε δύο συλλήψεις οδηγήθηκαν οι αστυνομικές αρχές χθες το βράδυ και σήμερα στο Ρέθυμνο.

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του ΤΑΕ πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, και κατά τη διάρκεια της έρευνας βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατάσχεσαν 13 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων καθώς και ένα μαχαίρι.

Έκρυβε ναρκωτικά στο αμάξι του

Αντιμέτωπος με το νόμο θα βρεθεί ένας άνδρας ο οποίος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Ρεθύμνου για παραβάσεις ναρκωτικών ουσιών.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.:

“Συνελήφθη, σήμερα (26.07.2020) μετά τα μεσάνυχτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σήμερα (26.07.2020) μετά τα μεσάνυχτα, από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ανωτέρω ημεδαπού, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης”.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version