Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΡΕΘΥΜΝΟ: Συνθήματα και συναισθήματα που εκφράζουν οι κάτοικοι στους τοίχους της πόλης | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Η τέχνη στους δρόμους δημιουργείται τελικά από τα συνθήματα, τα συναισθήματα και την έκφραση κάθε ανθρώπου που αποφασίζει να τα αποτυπώσει σε τοίχους!

Είναι κάτι που συναντάμε καθημερινά όπου κι αν βρεθούμε, σε μικρή ή μεγάλη πόλη και όπως είναι λογικό ακόμη και στο Ρέθυμνο.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αρκετές φορές αγγίζουν στην ψυχή μας και την ίδια στιγμή αντιλαμβανόμαστε ότι κάπου, κάποιος αισθάνεται το ίδιο συναίσθημα.

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη για το Daynight.gr

Υπάρχουν κάποιοι που είναι αντίθετοι με όλη αυτή τη νοοτροπία, όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχει μπει στην καθημερινότητά μας εδώ και δεκαετίες και δεν έχει καταφέρει κανείς να το αποτρέψει εντελώς μέχρι σήμερα. Τις περισσότερες φορές οι τοίχοι βάφονται από την αρχή και στη συνέχεια όμως βρίσκονται ξανά γραμμένοι με μπογιές ή σπρέι από τους παθιασμένους αυτής της “αστικής τέχνης”.

Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την ελευθερία του λόγου, την εξωτερίκευση των συναισθημάτων και το μοίρασμα σκέψεων με άλλους ανθρώπους. Έστω και με αυτό τον τρόπο….

Έτσι, φωτογράφισα πέντε σκέψεις ανθρώπων στο Ρέθυμνο και τις μοιράζομαι μαζί σας, όπως το έκαναν και αυτοί με τη σειρά τους σε τοίχους τις πόλης μας:

Η αγανάκτηση κάποιου για ζωή και όχι απλώς επιβίωση! Ένα συναίσθημα που στις μέρες μας το βιώνουμε αρκετοί άνθρωποι…

Όλα είναι στραβά και εμείς είμαστε ανάποδοι! Διότι αυτή είναι μια λογική που συχνά βιώνουμε και τις περισσότερες φορές δεν το αντιλαμβανόμαστε καθόλου…

Αντίσταση στα Ηλεκτρωνικά Κυκλώματα λοιπόν… Για όποιον αντιλαμβάνεται τη λογική αυτή και συμπάσχει με αυτό που επέλεξε να εκφράσει ο άγνωστος κάτοικος της πόλης.

Δόξα τα λεφτά, έχουμε θεό…. Μια μικρή τροποποίηση για όσους αισθάνονται αδικημένοι!

Μην φοβάσαι το δάσος όταν σε προσέχει ο λύκος… Μάλλον κάποιος υπονοεί ότι δεν είμαστε ασφαλείς πουθενά και ποτέ!

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap