Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Και οι βάνδαλοι το… χαβά τους στο Ρέθυμνο! | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον τελευταίο καιρό και μετά την ολοκλήρωση του έργου της αποκατάστασης του ξύλινου διαδρόμου στη χερσαία ζώνη λιμένα Ρεθύμνου, έχουν παρατηρηθεί επανειλημμένα φθορές που προκαλούνται από πολίτες.

Μετά από μηνυτήρια αναφορά της Διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου στην αρμόδια Υπηρεσία εποπτείας της λιμενικής ζώνης, οι αίτιοι των φθορών ευρέθησαν ή αυτοβούλως παρουσιάστηκαν και απεκατέστησαν τις φθορές τάχιστα.

Η τελευταία περίπτωση βανδαλισμού με καταστροφή τριών πακτωμένων πληροφοριακών ταμπελών στο χώρο του αμμώδους τμήματος της χερσαίας ζώνης και  κοπή του μεταλλικού σωλήνα στήριξης της τέταρτης, ερευνάται.  Σχετικό υλικό έχει εξευρεθεί  και εξετάζεται. 

Η δημόσια περιουσία πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό και τα χρήματα των συμπολιτών μας να διατίθενται για έργα ουσίας και όχι επισκευές βανδαλισμών, ειδικά σε αυτή την οικονομική συγκυρία που όλοι τα στερούνται. 

Πολίτες που γνωρίζουν στοιχεία για τους βανδαλισμούς παρακαλούνται να τα γνωστοποιήσουν, εφόσον διευκολύνουν στην καλή διατήρηση της δημόσιας περιουσίας και στην ποιότητας ζωής. 

Καταδικάζουμε κάθε είδους βανδαλισμό και τέτοιες πράξεις θα μηνύονται.

Εκ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap