Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Τι θα ισχύσει με τον δακτύλιο στην Παλιά Πόλη την περίοδο των Χριστουγέννων;

Δημοσιεύτηκε

στις

δακτύλιο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την παράταση ισχύος του μέτρου του δακτυλίου στην Παλιά Πόλη μέχρι και την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων αποφάσισε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ρεθύμνης κατόπιν σχετικού αιτήματος που κατέθεσε η ΚΕΔΗΡ. 

Η απόφαση λήφθηκε προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά οι προγραμματισμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και να δοθεί η ευκαιρία στους συμπολίτες να περιηγηθούν στη γιορτινή αγορά και στην Παλιά Πόλη χωρίς οχλήσεις και κινδύνους από τη διέλευση οχημάτων. 

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με το περιεχόμενο της σχετικής απόφασης,   θα ισχύσει το μέτρο του περιορισμού κυκλοφορίας εντός της ζώνης του Ιστορικού Κέντρου, από την 1η Δεκεμβρίου 2019 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2020

Το  ωράριο εφαρμογής του Δακτυλίου θα είναι από τις 11.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ όλες τις ημέρες. Από τις 22.00 έως τις 11.00 το πρωί της επομένης ημέρας , η κυκλοφορία των οχημάτων θα είναι ελεύθερη. Κατά τα λοιπά, θα ισχύουν όλα όσα ισχύουν στην Τοπική Κανονιστική Απόφαση του μέτρου του Δακτυλίου. Υπενθυμίζεται  ότι η στάθμευση εντός της Παλιάς Πόλης απαγορεύεται όλες τις ώρες.

δακτύλιο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap