Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Χειροπέδες σε 48χρονο για όπλο και ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Στα χέρια της αστυνομίας ένας 48χρονος άνδρας στο Ρέθυμνο – Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης και ένα περίστροφο

Ένας 48χρονος ημεδαπός συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του 151 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα περίστροφο, στην Αγία Γαλήνη. Ο δράστης συνελήφθη, αφού οι αστυνομικές υπηρεσίες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στο Ρέθυμνο, είχαν πληροφορίες ότι κατέχει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Η επιχείρηση για την σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (28/11), όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ύποπτο να κινείται με το αυτοκίνητο του στην επαρχιακή οδό Αγίας Γαλήνης – Ρεθύμνου. Αφού σταμάτησαν το αυτοκίνητο και έκαναν τον σχετικό έλεγχο, εντόπισαν μέσα στο όχημα μια ποσότητα κοκαΐνης σε διαφορετικές συσκευασίες, συνολικού βάρους 151 γραμμαρίων.

Ακόμη στην κατοχή του δράστη, βρέθηκαν μία (1) συσκευή κινητού τηλεφώνου και το χρηματικό ποσό των εκατόν είκοσι (120) ευρώ, ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε περισσότερα στη neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version