Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Μπήκαν οι ξαπλώστρες στην παραλία – Περιμένουν τα πρώτα ανέμελα κορμιά!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έχουμε πει κι έχουμε ξαναπεί για το πόσο ευλογημένοι είμαστε όσοι ζούμε σε τούτο δω το νησί, αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε να το επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, που η καλοκαιρία κάνει την εμφάνισή της και ο πεντακάθαρος ουρανός «αγκαλιάζει» το απέραντο γαλάζιο, συνθέτοντας τις πρώτες εικόνες καλοκαιριού!

Αν και η ΕΜΥ προβλέπει μία μίνι επανεμφάνιση του χειμώνα για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, το σκηνικό αυτό θα είναι πρόσκαιρο και οι ξαπλώστρες που στρώθηκαν ήδη στην αχανή αμμουδιά της παραλίας του Ρεθύμνου, έρχονται να υπενθυμίσουν στους τολμηρούς ότι ξεκίνησε η περίοδος για τα πρώτα μπάνια.

Η αλήθεια είναι δε, ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου όπου ο καιρός ευνόησε, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν για την πρώτη βουτιά, ανάμεσά τους και μερικοί… ανυπόμονοι τουρίστες.

Δείτε τις φωτογραφίες του Daynight.gr:

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version