Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στον ξύλινο διάδρομο της παραλίας

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

διάδρομος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις για την αποκατάσταση σε σημεία του ξύλινου διαδρόμου στην παραλία του Ρεθύμνου, όπου είχαν παρουσιαστεί φθορές ενώ τοποθετήθηκε και ειδική σήμανση για την πρόληψη ατυχημάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως αναμένεται στις αρχές Αυγούστου ο ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου με στόχο την πλήρη αποκατάσταση του δαπέδου.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια προγενεστέρων ενημερώσεών μας προς το κοινό του Ρεθύμνου, ενημερώνουμε ότι αποκαταστάθηκαν τα σημεία του ξύλινου διαδρόμου στα οποία είχε παρουσιαστεί φθορά, ενώ την 7η Αυγούστου 2019 διενεργείται ο προγραμματισμένος ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την ανάθεση της εκτέλεσης του έργου «Εργασίες αποκατάστασης ξύλινου διαδρόμου στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου», που περιλαμβάνει διόρθωση της υπόβασης του διαδρόμου και πλήρη αποκατάσταση του δαπέδου του από ανθεκτικό υλικό.

Ταυτόχρονα, προς ενημέρωση του κόσμου, έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικές πινακίδες, εφιστώντας την προσοχή κατά τη διέλευσή του, προς αποφυγή ατυχημάτων».

διάδρομος
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap