Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Από το πλοίο στο νοσοκομείο ναύτης με καρδιακά προβλήματα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε περιπέτειες μπήκε ένας Έλληνας ναύτης όταν του παρουσιάστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης 5/9 όταν το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου ενημερώθηκε από ναυτικό πράκτορα, ότι κατά τον κατάπλου του φορτηγού οχηματαγωγού πλοίου “ΜΑΡΙΑ Τ” στον εμπορικό λιμένα Ρεθύμνου, μέλος πληρώματος με ειδικότητα ναύτης, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, άμεσα έφτασε στο λιμάνι Ρεθύμνου πλήρωμα του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με καρδιακά προβλήματα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για τους Έλληνες ναυτικούς που ασθενούν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version