Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Τρέλα και παράνοια στο Ρέθυμνο: Άντρας κυκλοφορούσε χτες βράδυ στα μαγαζιά με ολόσωμο μαγιό! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τι κι αν οι απόκριες τελείωσαν κι επίσημα εδώ και μήνες με την καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου; Υπάρχουν κάποιοι που δεν λένε να αποχωριστούν το καρναβαλίστικο πνεύμα κι ας έχει μπει το καλοκαίρι!

Όπως για παράδειγμα αυτός εδώ ο τουρίστας που βγήκε χτες βραδύ καμαρωτός να κάνει τη βόλτα του στα παραλιακά μαγαζιά του Ρεθύμνου, φορώντας αυτό το κάτι σαν… μαγιό και συγκεντρώνοντας πάνω του όλα τα βλέμματα και τα χαμόγελα των περαστικών.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον λόγο που τον οδήγησαν στην συγκεκριμένη στιλιστική επιλογή, από τη στιγμή πάντως που ο ίδιος ένιωθε καλά με τον εαυτό του, εμείς του βγάζουμε το καπέλο και τον καλούμε στο Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι του 2020 για να πρωτοστατήσει στην παρέλαση!

Δείτε φωτογραφίες από την απρόσμενη βόλτα του μικρού… θεούλη, στο άλμπουμ που ακολουθεί:

[Best_Wordpress_Gallery id=”323″ gal_title=”Ρέθυμνο-Καλοκαιρινό Καρναβάλι”]

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version