Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Άνοιξε το καφενείο του και «τσίμπησε» 5.000 ευρώ πρόστιμο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ακριβά θα πληρώσει το άνοιγμα της επιχείρησης του ένας επαγγελματίας στην Κρήτη που άνοιξε παρά την απαγόρευση.
Πρόκειται για καφενείο στο Ρέθυμνο, ο ιδιοκτήτης του οποίου καλείται να πληρώσει τώρα 5.000 ευρω, πρόστιμο που επιβλήθηκε την Τρίτη μετά από σχετικούς ελέγχους των αρχών.
Υπενθυμίζεται δε, πως πριν από μερικές ημέρες, ανάλογο πρόστιμο επιβλήθηκε και σε ιδιοκτήτη ενός άλλου καφενείου στου Ρέθυμνο.
Επιπλέον για μη χρήση μάσκας οι αρχές “μοίρασαν” για ακόμα μια μέρα πρόστιμα, όπως βέβαια και για περιορισμό μετακίνησης σε 136 περιπτώσεις στο πλαίσιο συνολικά 1. 896 ελέγχων.
Για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν 51 πρόστιμα συνολικά. 8 στα Χανιά, 7 στο Ρέθυμνο, 16 στο Ηράκλειο, 13 στο Λασίθι και 7 στον ΒΟΑΚ.
Την ίδια ώρα για άσκοπες μετακινήσεις επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα σε 85 περιπτώσεις. Τα πρόστιμα ανα νομό: 14 στα Χανιά, 13 στο Ρέθυμνο, 53 στο Ηράκλειο, 3 στο Λασίθι και 2 στον ΒΟΑΚ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version