Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Ανάσα για την τοπική αγορά η Black Friday

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Η τοπική αγορά του Ρεθύμνου πλημμύρισε από κόσμο που θέλησε να εκμεταλλευτεί το υψηλό ποσοστό των εκπτώσεων στα τοπικά καταστήματα τα οποία πλέον έχουν ακολουθήσει το έθιμο και έχουν μπει σε ρυθμούς Black Friday ακόμη και αρκετές ημέρες νωρίτερα.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην «Κ.Ε» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου Γιώργος Πολιουδάκης , αν και το «έθιμο» ήταν διαδεδομένο κυρίως σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων στο εξωτερικό, τα τελευταία χρόνια έχει ολοένα κα μεγαλύτερη απήχηση και στην Ελλάδα, όπου μάλιστα τείνει να επεκταθεί και χρονικά. Σε ό,τι αφορά το Ρέθυμνο, ο ίδιος τόνισε πως τη φετινή χρονιά η συμμετοχή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ήταν πιο αυξημένη και κάλυπτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και επιλογών.

Οι καταναλωτές από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στην τοπική αγορά ενώ η προσέλευση, όπως τόνισε ο κος Πολιουδάκης στα τοπικά καταστήματα ήταν μεγάλη. Η πλειοψηφία σε αντίθεση με άλλες περιόδους, προχώρησε σε αγορές ειδών από τα τοπικά καταστήματα. Όπως εξήγησε ο ίδιος: «Υπάρχει αυξημένη κίνηση στην αγορά και στα τοπικά καταστήματα και οι περισσότεροι κάνουν αγορές. Είναι μια ημέρα που έχει όφελος για την αγορά και οι περισσότεροι επαγγελματίες είναι ικανοποιημένοι».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι καταναλωτές έκαναν τις αγορές τους στοχευμένα, έχοντας κάνει πολλές ημέρες νωρίτερα έρευνα αγοράς κυρίως σε είδη ένδυσης υπόδησης , ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και δώρων.

Πλέον αρκετοί καταναλωτές περιμένουν την Cyber Monday που υπόσχεται επίσης μεγάλες προσφορές και στο διαδίκτυο.

Πηγή: goodnet

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ