Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Η ανακοίνωση του Θωμά Κρεβετζάκη για τη στήριξη στον Γιώργο Μαρινάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

Κρεβετζάκης


Όπως έγινε γνωστό χθες Τρίτη, ο Θωμάς Κρεβετζάκης συναντήθηκε με τον Γιώργο Μαρινάκη προς τον οποίο εξέφρασε την στήριξή του για τον δεύτερο γύρο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Οι Πολίτες Μπροστά, ένας Δήμος για Όλους», συμφώνησε σε προγραμματικές συγκλίσεις και κοινούς στόχους με τον κύριο Μαρινάκη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του κ. Κρεβετζάκη:

«Η δημοτική παράταξη «Οι Πολίτες Μπροστά, ένας Δήμος για Όλους» με επικεφαλής το Θωμά Κρεβετζάκη αποφάσισε ομόφωνα  στην ολομέλεια της την στήριξη στον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργη Μαρινάκη στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Με αυτό τον τρόπο θεωρούμε ότι διασφαλίζεται, σύμφωνα και με την κατανομή των εδρών του Δημοτικού Συμβουλίου που προέκυψε από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, η μοναδική  δυνατότητα μιας συνεκτικής προοδευτικής πλειοψηφίας στη διακυβέρνηση του Δήμου.

Εκτιμούμε ότι υπάρχουν οι πολιτικές προϋποθέσεις για τη σύμπραξη δύο διακριτών αυτοδιοικητικών δυνάμεων στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων και κοινών στόχων, που εγγυώνται μια νέα πορεία στα δημοτικά μας πράγματα, με προτεραιότητα τη συμμετοχή των πολιτών, τη βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή και το δημόσιο συμφέρον».

 

 

Κρεβετζάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap