Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Σε επιφυλακή τα σώματα ασφαλείας – Μοιράστηκαν αλκοολόμετρα μιας χρήσεως σε οδηγούς

Δημοσιεύτηκε

στιςΣε επιφυλακή βρίσκονται τα σώματα ασφαλείας 365 μέρες το χρόνο για την προστασία των πολιτών, πόσο μάλλον παραμονές Χριστουγέννων, αλλά και όλη την περίοδο των εορτών που οι κίνδυνοι αυξάνονται σημαντικά.

*Γράφει η Ιωάννα Καψάλη για το Daynight.gr

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε η τροχαία Ρεθύμνου για την πρόληψη των ατυχημάτων, μοιράζοντας αλκοολόμετρα σε οδηγούς στο κέντρο της πόλης. Σε αυτή την σημαντική υπενθύμιση προς τους πολίτες για την χρήση των αλκοτέστ βρέθηκε ο Λευτέρης Σταγάκης, Επικεφαλής του τμήματος τροχαίας Ρεθύμνου μαζί με αστυνομικούς που διένειμαν αλκοολόμετρα μιας χρήσης στους οδηγούς αυτοκινήτων που περνούσαν από την λεωφόρο Κουντουριώτη στο ύψος του δημαρχείου.
  
Οι γυναίκες της υπηρεσίας κάλεσαν τους οδηγούς να τηρούν των κώδικα οδικής κυκλοφορίας, αφού λόγω των ημερών, οι έλεγχοι τόσο στην πόλη όσο και στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο θα είναι αυξημένοι καθ’ όλη την εορταστική περίοδο.

Διανομές αλκοολομέτρων πραγματοποιούνται ωστόσο σε όλη την Κρήτη με την ελπίδα ότι θα σταματήσουν τα δυστυχήματα στους αιματοβαμμένους δρόμους της Κρήτης.

Παράλληλα, όλα τα σώματα ασφαλείας εντείνουν τις περιπολίες τους αυτές τις ημέρες, μάλιστα χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από την παραλία με το λιμενικό και το ΕΚΑΒ, όπως και από το κέντρο της πόλης με το πυροσβεστικό όχημα και τους τροχονομικούς ελέγχους νυχθημερόν.

Κάποιοι άνθρωποι εργάζονται για το κοινωνικό σύνολο ακόμα και τις πιο γιορτινές ημέρες! Ας φροντίσουμε να είμαστε όλοι μαζί και του χρόνου για καλά Χριστούγεννα!

Καλά Χριστούγεννα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap