Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Επικό βίντεο! Ρεθυμνιώτισσα μπέρδεψε το 5G με τον… Πανταζή αλλά τελικά εμβολιάστηκε!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Να θες να εμβολιαστείς και να μην σε αφήνει το παιδί σου! Αυτό ακριβώς έπαθε μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Ρέθυμνο, η οποία… στα μουλωχτά, πήγε στον φαρμακοποιό της και τον ενημέρωσε για την -μυστική- της πρόθεση να εμβολιαστεί!

Όπως του εκμυστηρεύτηκε, το έκανε κρυφά από την κόρη της, η οποία είναι αρνήτρια του εμβολίου και δεν της επέτρεπε να εμβολιαστεί, χρησιμοποιώντας μάλιστα επιχειρήματα περί… 5G! Για καλή της τύχη, όμως, η ηλικιωμένη γυναίκα παράκουσε, μπερδεύοντας το 5G με τον Λευτέρη Πανταζή! Η εν λόγω “παρενέργεια” δεν φαίνεται να την πτόησε, λοιπόν, και κάπως έτσι, ορθή, καμαρωτή, με στόμφο και πυγμή στον λόγο της είπε στον φαρμακοποιό της: «Θέλω ΝΑ ΚΑΜΩ το εμβόλιο!».

Φυσικά, οι παραπάνω γραμμές αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας, ή, για την ακρίβεια, αποτέλεσμα της ευρηματικότητας του Δήμου Ρεθύμνης, ο οποίος έφτιαξε ένα νέο σποτ για τα εμβόλια, προσπαθώντας με αυτόν τον δηκτικό τρόπο να ωθήσει μικρούς και μεγάλους να εμβολιαστούν. Χρησιμοποίησε μάλιστα ένα παράδοξο παράδειγμα, όπου η ηλικιωμένη γυναίκα αψηφά τις “θεωρίες συνωμοσίες” και τις ενδεχόμενες παρενέργειες προκειμένου να προφυλαχτεί, την ώρα που η σαφώς πιο νέα κόρη της, την αποτρέπει χρησιμοποιώντας ανυπόστατα επιχειρήματα.

Το Daynight μοιράζεται μαζί σας το σπαρταριστό βίντεο, θέτοντας και μία ερώτηση:

Αλήθεια, αν είχατε να διαλέξετε ανάμεσα στην παρενέργεια του 5G και του Λευτέρη Πανταζή, ποια θα επιλέγατε; 🙂

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version