Βρειτε μας στα Social Media
 

Δημοσιεύτηκε

στις

1.2K Shares

Να θες να εμβολιαστείς και να μην σε αφήνει το παιδί σου! Αυτό ακριβώς έπαθε μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Ρέθυμνο, η οποία… στα μουλωχτά, πήγε στον φαρμακοποιό της και τον ενημέρωσε για την -μυστική- της πρόθεση να εμβολιαστεί!

Όπως του εκμυστηρεύτηκε, το έκανε κρυφά από την κόρη της, η οποία είναι αρνήτρια του εμβολίου και δεν της επέτρεπε να εμβολιαστεί, χρησιμοποιώντας μάλιστα επιχειρήματα περί… 5G! Για καλή της τύχη, όμως, η ηλικιωμένη γυναίκα παράκουσε, μπερδεύοντας το 5G με τον Λευτέρη Πανταζή! Η εν λόγω “παρενέργεια” δεν φαίνεται να την πτόησε, λοιπόν, και κάπως έτσι, ορθή, καμαρωτή, με στόμφο και πυγμή στον λόγο της είπε στον φαρμακοποιό της: «Θέλω ΝΑ ΚΑΜΩ το εμβόλιο!».

Φυσικά, οι παραπάνω γραμμές αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας, ή, για την ακρίβεια, αποτέλεσμα της ευρηματικότητας του Δήμου Ρεθύμνης, ο οποίος έφτιαξε ένα νέο σποτ για τα εμβόλια, προσπαθώντας με αυτόν τον δηκτικό τρόπο να ωθήσει μικρούς και μεγάλους να εμβολιαστούν. Χρησιμοποίησε μάλιστα ένα παράδοξο παράδειγμα, όπου η ηλικιωμένη γυναίκα αψηφά τις “θεωρίες συνωμοσίες” και τις ενδεχόμενες παρενέργειες προκειμένου να προφυλαχτεί, την ώρα που η σαφώς πιο νέα κόρη της, την αποτρέπει χρησιμοποιώντας ανυπόστατα επιχειρήματα.

Το Daynight μοιράζεται μαζί σας το σπαρταριστό βίντεο, θέτοντας και μία ερώτηση:

Αλήθεια, αν είχατε να διαλέξετε ανάμεσα στην παρενέργεια του 5G και του Λευτέρη Πανταζή, ποια θα επιλέγατε; 🙂

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap