Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Η Κρητικοπούλα που έκλεψε την παράσταση σε πολιτιστική εκδήλωση! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Για ακόμη μία χρονιά ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ομίλου Βρακοφόρων στο πλαίσιο των Βαρδινογιάννειων 2017. Πάντα στην μνήμη του Παύλου Βαρδινογιάννη, πλήθος κόσμου, χορευτών και φυσικά επισκεπτών της πόλης, συγκεντρώθηκαν στο Φρούριο Φορτέτζα και όπως ήταν αναμενόμενο απόλαυσαν μια μαγευτική βραδιά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ήταν πολλοί οι όμορφοι κρητικοί χοροί που παρακολούθησαν οι θεατές, αλλά χωρίς αμφιβολία ξεχώρισε ο Καστρινός χορός και πιο συγκεκριμένα η κρητικοπούλα Τόνια Μπερνιδάκη. Η έμπειρη χορεύτρια, ντυμένη με την παραδοσιακή φορεσιά, ανέβηκε στην πίστα μαζί με το συγκρότημα και εντυπωσίασε όταν έφυγε από τον κύκλο και χόρεψε μόνη της κερδίζοντας το θερμότατο χειροκρότημα και τις επευφημίες του κοινού!

Δείτε το βίντεο και απολαύστε την άψογη εκτέλεση του χορού!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version