Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρεθυμνιωτάκια έπαιξαν μπάσκετ για καλό σκοπό και ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με μεγάλη διάθεση για προσφορά και με στόχο την προώθηση των αξιών της συνεργασίας, της ομαδικότητας και της φιλανθρωπίας, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Schiller διοργάνωσαν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου φιλανθρωπική εκδήλωση με μίνι τουρνουά μπάσκετ μεταξύ ομάδων μαθητών των 3 Κέντρων Schiller στο Ρέθυμνο.

Η νικήτρια ομάδα, από το Κ.Ξ.Γ. Schiller στον Μασταμπά, επέλεξε με το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη συμβολική προσφορά συμμετεχόντων και θεατών, να ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου. Οι μαθητές είχαν τη χαρά να επισκεφτούν οι ίδιοι το Κοινωνικό Παντοπωλείο για να παραδώσουν τα χρήματα σε μορφή δωροεπιταγών και παράλληλα να ενημερωθούν για τη δράση του.

Η διεύθυνση των Κ.Ξ.Γ. Schiller ευχαριστεί θερμά όλους τους μαθητές για το πάθος που επέδειξαν για την επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού και τους γονείς τους για την άμεση ανταπόκριση.

Επίσης ευχαριστεί την ομάδα μπάσκετ Cretan Kings Ρέθυμνο και τον κ. Καλαϊτζάκη για την παραχώρηση του εξοπλισμού και του γηπέδου (4 Μάρτυρες) και ιδιαιτέρως τον προπονητή κ. Αντώνη Νταλιάνη για την πολύτιμη υποστήριξή του. Επίσης, τον κ. Νίκο Μαρινάκη, ο οποίος ανέλαβε τον σημαντικό ρόλο του διαιτητή καθώς και τις εκπαιδευτικούς των Κέντρων μας για την παρουσία και τη βοήθειά τους.

Μετά το πέρας των αγώνων και την απονομή του κυπέλλου ακολούθησε η απονομή των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας στους επιτυχόντες μαθητές της προηγούμενης εξεταστικής περιόδου.

Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για όλους, να αγωνιστούν για καλό σκοπό και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Schiller επιφυλάσσονται και για άλλες ανάλογες αναμετρήσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο μέλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version