Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρωτοφανής επίθεση σε Χανιώτη γιατρό μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου!

Δημοσιεύτηκε

στιςΈνα αποτρόπαιο περιστατικό με άσκηση σωματικής βίας, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, όταν ένας συνοδός ασθενή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών επιτέθηκε κατά ενός γιατρού που εφημέρευε.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του zarpanews.gr, το περιστατικό συνέβη νυχτερινές ώρες στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου ένας άνδρας κινήθηκε απειλητικά πάνω σε νεαρό Χανιώτη ορθοπεδικό που είχε εφημερία στο συγκεκριμένο τμήμα, ενώ μετά από λογομαχία τον χτύπησε, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ο Χανιώτης γιατρός άσκησε μηνυτήρια αναφορά κατά του δράστη, ο οποίος στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως.

Μήνυση και από τη διοίκηση του Νοσοκομείου, μετά από τέτοια περιστατικά

Από μεριά του Νοσοκομείο Ρεθύμνου ο -επίσης Χανιώτης- διοικητής Γιώργος Φραγκιαδάκης δήλωσε ότι το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση ενώ ανάλογη περίπτωση έχει συμβεί και στο παρελθόν, με το Διοικητικό Συμβούλιο να παίρνει πλέον απόφαση για νομικές ενέργειες από το ίδιο το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Μάλιστα όπως τόνισε, η διοίκηση πήρε απόφαση να κινείται με νομικές διαδικασίες κατά παντός που προκαλεί φθορές ή σωματικές βλάβες στο προσωπικό που εργάζεται εντός του Νοσοκομείου. Το Νοσοκομείο άλλωστε συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με υπηρεσία security, για να προλαμβάνει ανάλογα περιστατικά.

Πάντως, ο Χανιώτης ορθοπεδικός που έπεσε θύμα του αναίτιου -καθώς φαίνεται- ξυλοδαρμού, είναι καλά στην υγεία του παρά την βραχύχρονη νοσηλεία του μετά την επίθεση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap