Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Πόση ομορφιά κρύβεται μέσα στο Φοινικόδασος; | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο νότιο τμήμα του Ρεθύμνου η φύση, για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώνει πως η Ελλάδα είναι ένα μέρος μαγικό, διαφορετικό και αξιοζήλευτο.

Η διαδρομή δεν είναι εύκολη αλλά σίγουρα ξεπληρώνει κάθε επιπλέον βήμα, κάθε επιπλέον σκαλοπάτι που θα κατέβεις για να βρεθείς στον επίγειο παράδεισο, το μοναδικό Φοινικόδασος.

Η φίλη μας η Αθανασία που έχει βαλθεί να κάνει το γύρo της Κρήτης μας περιγράφει φωτογραφικά την εμπειρία ταξιδεύοντας μας σε μέρη που δύσκολα φτάνει η φαντασία και το ταξιδιωτικό μας μικρόβιο.

Το μέρος που κινδύνευσε να καταστραφεί πριν από μερικά χρόνια (συγκεκριμένα καταστράφηκε το 70% αυτού) αναγεννήθηκε από τις στάχτες του χάρη στον κρατικό μηχανισμό και συγκεκριμένα το ΥΠΕΚΑ. Πόσο χαιρόμαστε που το λέμε αυτό, μα πόσο όμως!

Έτσι κι έγινε και πλέον, 7 χρόνια μετά, ο παράδεισος επέστρεψε στη “φυσική” του κατάσταση.

Πηγή: Provocateur.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version