Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Παίζεται μία έδρα ανάμεσα σε Μαρινάκη και Νίνο

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Θρίλερ» επικρατεί με μία έδρα του δημοτικού συμβούλιου Ρεθύμνου, η οποία μέχρι την οριστικοποίηση και την επικύρωση των τελικών αποτελεσμάτων, παραμένει άγνωστο σε ποιον από τους 2 πρώτους συνδυασμούς, του Γιώργου Μαρινάκη ή του Θοδωρή Νίνου, θα καταχωρηθεί. Σημαντικό ρόλο παίζουν τα «υπόλοιπα» των συνδυασμών στην δεύτερη κατανομή, τα οποία θα οριστικοποιήσουν το αποτέλεσμα.

Το πρώτο σενάριο θέλει αυτή τη στιγμή τους συνδυασμούς σε απόλυτη ισορροπία 14 εδρών για τον καθένα και συγκεκριμένα την κατανομή να γίνεται ως εξής:

Η Νέα Αντίληψη του Γιώργου Μαρινάκη λαμβάνει 14 έδρες: 2 έδρες στη Δ.Ε. Αρκαδίου, 3 έδρες στο Δ.Ε. Νικηφόρου Φωκά, 1 έδρα στη Δ.Ε. Λαππαίων και 8 έδρες στη Δ.Ε. Ρεθύμνου.

Το Ρέθυμνο Αξίζεις του Θοδωρή Νίνου λαμβάνει 14 έδρες: 2 έδρες στη Δ.Ε. Αρκαδίου, 2 έδρες στο Δ.Ε. Νικηφόρου Φωκά, 1 έδρα στη Δ.Ε. Λαππαίων και 9 έδρες στη Δ.Ε. Ρεθύμνου.

Ο συνδυασμός «Οι Πολίτες Μπροστά» του Θωμά Κρεβετζάκη λαμβάνει 2 έδρες στη Δ.Ε. Ρεθύμνου, δηλαδή εκλέγεται ο επικεφαλής και ένας ακόμα σύμβουλος.

Ο συνδυασμός «Ρέθυμνο Ενεργοί» του Σταύρου Βουρβαχάκη λαμβάνει 2 έδρες στη Δ.Ε. Ρεθύμνου, δηλαδή εκλέγεται ο επικεφαλής και ένας ακόμα σύμβουλος.

Ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» του Μανούσου Μανουσογιάννη λαμβάνει 1 έδρα στη Δ.Ε. Ρεθύμνου, πράγμα που σημαίνει ότι εκλέγεται ο ίδιος ως επικεφαλής.

Το δεύτερο σενάριο θέλει τον συνδυασμό του Γιώργου Μαρινάκη να παίρνει 15 έδρες και τον συνδυασμό του Θοδωρή Νίνου 13, ενώ για τους υπόλοιπους συνδυασμούς ο αριθμός των εδρών δεν αλλάζει. Σύμφωνα με αυτή την πιθανότητα, η διαφορά αφορά τη Δ.Ε. Ρεθύμνου, όπου ο Γιώργος Μαρινάκης μπορεί να λάβει 9 έδρες και ο Θοδωρής Νίνος 8 έδρες.

Πηγή:goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap