Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Νέο κρούσμα κορονοϊού σε υπάλληλο του Δήμου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στο δημαρχιακό μέγαρο του Ρεθύμνου, καθώς έγινε γνωστό ότι ένας εργαζόμενος, βρέθηκε θετικός στον κορoνοιό, έπειτα από σχετικό τεστ στο οποίο υπεβλήθη.
Πρόκειται για έναν υπάλληλο με 8μηνη σύμβαση εργασίας, ο οποίος φέρει ήπια συμπτώματα και έχει ήδη τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Το περιστατικό, όπως είναι φυσικό, αναστάτωσε τους εργαζόμενους, ενώ με βάση τα όσα τόνισε στο neakriti.gr ο δήμαρχος, Γιώργος Μαρινάκης, ήδη εφαρμόζονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σήμερα μάλιστα έγινε και η απολύμανση ολόκληρου του δημαρχιακού μεγάρου.
Ο δήμαρχος Ρεθύμνου υπογράμμισε επίσης ότι βρίσκεται σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ο οποίος θα κάνει την διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών του εν λόγω εργαζόμενου, ενώ αν κριθεί απαραίτητο από τους ειδικούς -όπως είπε- θα γίνουν τεστ και στους εργαζόμενους που ήρθαν σε επαφή με τον συνάδελφό τους που νοσεί.
*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version