Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Διασκέδασαν οι καρναβαλιστές με Λάμπη Λιβιεράτο | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Μια γεμάτη καρναβαλική ημέρα έζησε το Ρέθυμνο, από το πρωί με το παιδικό κυνήγι του θησαυρού και το 1ο Carnival Run, μέχρι το απόγειο του κεφιού στον Χορό των Ομάδων. Από τη σάτιρα δεν γλίτωσε ούτε η πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού και πολιτισμού, Πέπη Μπιρλιράκη, ενώ οι καρναβαλιστές διασκέδασαν με τον αγαπημένο τραγουδιστή, Λάμπη Λιβιεράτο.

Ξεσήκωσε το Ρέθυμνο και τους καρναβαλιστές ο αγαπημένος τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος και οι ομάδες με τα μουσικά σκετς τους, εμπνευσμένα από τα ’80s.

Από τη σάτιρα στον Χορό των Ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2019. δεν γλίτωσε ούτε η πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού και πολιτισμού, Πέπη Μπιρλιράκη με τον χορό να πρωταγωνιστεί ως θεματική της φετινής διοργάνωσης.

Το πρωί, είχε προηγηθεί το παιδικό κυνήγι του θησαυρού,”στου κύκλου τα γυρίσματα”, εμπνευσμένο από τον Ερωτόκριτο με τα παιδιά να χορεύουν σε κύκλους, αλλά και να προσπαθούν να συνεργαστούν μεταξύ τους για τη μεταφορά του χούλα χουπ χωρίς να χρησιμοποιούν τα χέρια τους.

Η ομάδα Έκατσ’ η κουτσή κατσίκα, μέσα από την εντρύφηση των παιδιών με την κρητική λογοτεχνία, θέλησε να τιμήσει το έτος Ερωτόκριτου για την Κρήτη.

Στη συνέχεια η ομάδα Στρίγγλες, διοργάνωσε το πρώτο Carnival Run, με σκοπό την ενίσχυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Αποκλειστικοί τηλεοπτικοί χορηγοί επικοινωνίας η ΑΝΕΚ LINES και η BLUE STAR FERRIES.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ