Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΡΕΘΥΜΝΟ: Έχει γεμίσει η πόλη με παράνομες αφισοκολλήσεις!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

*Φωτορεπορτάζ της Ιωάννας Καψάλη για το Daynight.gr

Το φαινόμενο των αφισοκολλήσεων σε τοίχους και καταστήματα έχει «φορεθεί» ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Αυτή η τάση ξεκινάει περισσότερο από μεγάλες πόλεις που ο έλεγχος δεν είναι ιδιαίτερα εφικτός λόγω της έκτασης της πόλης. Παρ’ όλα αυτά πλέον φαίνεται ότι και στο Ρέθυμνο, μια μικρή πόλη, έχει ξεκινήσει να παίρνει μια τέτοια τροπή η κατάσταση, τα τελευταία χρόνια.

Τοίχοι και προσόψεις ανοίκιαστων καταστημάτων έχουν γίνει πλέον ταμπλό αφισοκολλήσεων χωρίς καμία παρέμβαση και κάποιο έλεγχο από τους αρμόδιους.

Το πρόβλημα αυτό που απασχολεί τους πολίτες του Ρεθύμνου, πηγάζει από τον έλλειψη οργανωμένων ταμπλό αφισοκολλήσεων στο Δήμο Ρεθύμνου. Δυστυχώς, όπως αναφέρει και ο ΣΥΝΠΟΛΙΣ σε σχετική παρέμβαση, ο μικρός αριθμός μόνιμων θέσεων νόμιμης αφισοκόλλησης στην πόλη οφείλεται στο ότι καταστράφηκαν ή εξαφανίστηκαν (τα περισσότερα), ταμπλό που είχε τοποθετήσει ο Δήμος Ρεθύμνου πριν μερικά χρόνια σε κομβικά σημεία της πόλης.

Αυτό ενθαρρύνει επιτήδειους ειδικά κατά τη θερινή περίοδο που οι εκδηλώσεις πάσης φύσεως έχουν την τιμητική τους, να αφισοκολλούν ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα να εξαπλώνεται η αφισορύπανση σε όλη την πόλη και στα πιο ευφάνταστα σημεία όπως π.χ. σε δέντρα και σε κάδους απορριμάτων.

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap