Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΡΕΘΥΜΝΟ: Έλεος πια με τις βανδαλισμένες πινακίδες! Δείτε ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

    * Φωτορεπορτάζ της Ιωάννας Καψάλη για το Daynight.gr

Απαράδεκτη η κατάσταση σχεδόν όλων των πινακίδων του ΚΟΚ στο κέντρο του Ρεθύμνου.  Γεννάται πλέον το ερώτημα, αν είναι όντως πλέον πινακίδες σήμανσης ή απλώς ειδικοί πίνακες για να κολλάει όποιος θέλει αυτοκόλλητα με συνθήματα…

Με μια απλή βόλτα κεντρικά της πόλης, στην οδό Νικολάου Ασκούτση υπάρχουν 5 πινακίδες σήμανσης κάθε άλλο παρά ευδιάκριτες από τα αυτοκόλλητα που καλύπτουν τις ειδικές σημάνσεις που είναι απαραίτητες για κάθε οδηγό.

Ασυνείδητοι βανδαλισμοί

Είναι γεγονός ότι σε ολόκληρη την πόλη οι περισσότερες πινακίδες δεν ευνοούν την ασφάλεια για κάθε οδηγό και πεζό και αυτό οφείλεται σε αντικοινωνικές συμπεριφορές νεαρών, συνήθως, ανθρώπων που «κοσμούν» τις πινακίδες δίχως να σκεφτούν τις σοβαρές συνέπειες που υπάρχουν.

Και μάλιστα τώρα που με την τουριστική σεζόν η κίνηση είναι αυξημένη και πέρα από τους ντόπιους που λίγο – πολύ γνωρίζουν πως να κινηθούν στους δρόμους του Ρεθύμνου, υπάρχουν χιλιάδες επισκέπτες που αγνοούν παντελώς τη ροή της πόλης κι έτσι κινδυνεύει η ασφάλεια του καθενός που κυκλοφορεί.

Δίχως καμία καθοδήγηση χιλιάδες οδηγοί και πεζοί στην πόλη είναι αναγκασμένοι να ρωτούν τον κάθε περαστικό για ό,τι αφορά την κατεύθυνσή τους. Απαράδεκτη η κατάσταση με πολλούς κινδύνους που δημιουργεί κακή εικόνα για την πόλη μας ως τουριστικό προορισμό.

Κάντε “κλικ” στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap