Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Πυροβολισμοί στο Ρέθυμνο – Νεαρός δέχτηκε επίθεση με σφαίρες σε βενζινάδικο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς εναντίον νεαρού Ρεθυμνιώτη, σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, κοντά στην γέφυρα του Γεροποτάμου.

Σύμφωνα με τα «Ρεθεμνιώτικα Νέα», ο νεαρός είχε σταματήσει με το όχημα του στο πρατήριο κι ενώ βρισκόταν σε αναμονή μέσα στο αυτοκίνητο του για ανεφοδιασμό καυσίμων,ένα άλλο Ι.Χ. στάθμευσε πίσω του.

Ο 42χρονος οδηγός του, κρατώντας πυροβόλο όπλο στα χέρια, πλησίασε στην πλευρά που καθόταν ο νεαρός και πυροβόλησε εναντίον του τουλάχιστον τέσσερεις φορές.

Ευτυχώς, οι σφαίρες καρφώθηκαν στο όχημα και δεν βρήκαν τον νεαρό οδηγό του οποίου τα αντανακαστικά λειτούργησαν γρήγορα, πάτησε γκάζι, ανέπτυξε ταχύτητα και ξέφυγε από την ανθρωποκτόνο όπως φαίνεται πρόθεση του δράστη.

Το θύμα κατήγγειλε στην Αστυνομία την εις βάρος του ένοπλη επίθεση και κατονόμασε τον δράστη καθώς τον αναγνώρισε.

Ο 42χρονος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Το βίντεο της ντροπής που «ρίχνει φόλα» στις ψυχές των Ρεθυμνιωτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version