Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Μάγεψε ο Ψαραντώνης στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τυχεροί όσοι βρέθηκαν στο Ατσιπόπουλο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 26 Ιουνίου.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Ατσιποπούλου διοργάνωσε συναυλία με την οικογένεια Ξυλούρη.

Της Μαριάννας Τζιράκη

Πρωταγωνιστές ήταν ο Ψαραντώνης μαζί με τον Ψαρογιώργη και τον Ψαρολάμπη μαζί με τη νέα γενιά Ξυλούρηδων, το Νίκο και τον Αντώνη. Τους συνόδευσε στο νταουλάκι ο Γιάννης Παπατζανής.

Βραδιά από τις λίγες, με διαλεχτό κόσμο, με όρεξη και θαυμασμό για το πρόσωπο του Ψαραντώνη ο οποίος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό.

Την αρχή έκαναν τα εγγόνια του Ψαραντώνη μαζί με τον πατέρα τους Γιώργη,  ενώ στη συνέχεια ανέβηκε και ο ίδιος ο Ψαραντώνης με τον Ψαρολάμπη. Μυσταγωγία το βράδυ της Δευτέρας κάτω από τον Ρεθυμνιώτικο ουρανό και μια βελανιδιά στο νέο κτήριο Γυμνασίου Λυκείου Ατσιποπούλου.

Το πρώτο τραγούδι που έπαιξε ο Ψαραντώνης ήταν το “Δεν κλαιν οι δυνατές καρδιές“, το πρώτο τραγούδι που είχε ηχογραφήσει στην Αθήνα ο αδελφός του, Νίκος Ξυλούρης.

Ακούστε το στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και την αντίδραση του κόσμου!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version