Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Πρόστιμο σε μελισσοκόμο στο Ρέθυμνο: Καπνιστής κυψελών χωρίς μέτρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Υψηλό πρόστιμο σε μελισσοκόμο στο Ρέθυμνο

Ακριβά φαίνεται πως θα πληρώσει τις ενέργειές του ένας μελισσοκόμος από τον Δήμο Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου. Εντοπίστηκε να καπνίζει τις κυψέλες του σε υπαίθρια περιοχή. Έτσι παραβίασε τη σχετική αντιπυρική νομοθεσία. Πρόκειται για ένα σημαντικό πρόστιμο μελισσοκόμου στο Ρέθυμνο.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου. Ο έλεγχος έγινε από τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ρεθύμνου (ΔΙ.Π.Υ.Ν.). Η υπηρεσία διαπίστωσε ότι ο πολίτης δεν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Αυτά αφορούν την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς, κατά τη διαδικασία του καπνίσματος των μελισσιών του.

Επικίνδυνες ενέργειες εν μέσω αντιπυρικής περιόδου

Η ενέργεια αυτή θεωρείται επικίνδυνη. Ιδίως εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου. Αυτή είναι αυστηρά ρυθμισμένη από τη νομοθεσία. Στόχος της είναι η πρόληψη δασικών πυρκαγιών. Ως αποτέλεσμα, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ. Αυτό έγινε σύμφωνα με τις προβλέψεις της ισχύουσας διάταξης. Το περιστατικό αυτό με το πρόστιμο μελισσοκόμου στο Ρέθυμνο αποτελεί μια υπενθύμιση.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ANEK LINES
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ