Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Προσφορά της Grecotel σε ένα ακόμα μνημείο πολιτισμού στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με ένα δώρο – αντίδωρο στην πατρίδα και στον πολιτισμό εύχονται χρόνια πολλά φέτος τα Χριστούγεννα η Grecotel και το Ίδρυμα Νίκος Δασκαλαντωνάκης.
Ένα από τα εμβληματικότερα μνημεία της πόλης του Ρεθύμνου, το Ωδείο, θα ανακαινιστεί και θα συντηρηθεί με δαπάνες που αναλαμβάνει ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel.
Μετά το μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης, το νοσοκομείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Ελεύθερνας, ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος της χώρας αφήνει το αποτύπωμα του σε ένα ακόμα μνημείο πολιτισμού, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και θαυμασμού από τους χιλιάδες ανθρώπους που φιλοξενούνται κάθε χρόνο στον τόπο μας. Και φυσικά θα συνεχίσει να είναι κυψέλη παραγωγής πολιτισμού και φιλοξενίας εκδηλώσεων σημαντικού περιεχομένου.

Πηγή: goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version