Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Πλοίο με προορισμό το Ρέθυμνο προσέκρουσε σε βραχονησίδα

Δημοσιεύτηκε

στις

φορτηγό πλοίο
Φωτογραφία αρχείου
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Προσέκρουσε, πρώτες πρωινές ώρες χθες, το Φ/Γ πλοίοT MOON’‘ σημαίας Παναμά, στη βραχονησίδα ”ΑΥΓΟ” νότια ν. Κυθήρων, λόγω βλάβης του πηδαλίου του πλοίου, με 12 αλλοδαπούς μέλη πληρώματος.

Το εν λόγω πλοίο που είχε αποπλεύσει έμφορτο από την Κροατία για το λιμένα Ρεθύμνου, κατέπλευσε ασφαλώς και με ιδία μέσα στο αγκυροβόλιο του λιμένα Ρεθύμνου, με τη συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Έπειτα από έλεγχο από κλιμάκιο ΤΚΕΠ της οικείας Λιμενικής Αρχής και ιδιώτη δύτη, διαπιστώθηκε ζημιά της πλώρης μέχρι τον μπουλμέ του κεντρικού αμπαριού, καθώς και ρήγμα στα ύφαλα περίπου τέσσερα μέτρα (04μ.) μήκος στον εγκάρσιο άξονα, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”T MOON” μέχρι επιθεώρησης του και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. παραμένει σε ετοιμότητα δίπλα στο εν λόγω πλοίο για παροχή τυχόν συνδρομής.

φορτηγό πλοίο
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap