Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών ακινήτων στο Ρέθυμνο | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Με ειρηνική διαμαρτυρία κινητοποιήθηκαν τα μέλη του ΣΑΟΡ έξω από τις τράπεζες του Ρεθύμνου για να υπερασπιστούν τα ακίνητα που τίθενται σε πλειστηριασμό.

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη για το Daynight.gr

Τα μέλη του ΣΑΟΡ ξεκίνησαν την διαμαρτυρία έξω από την Alpha Bank, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος και την Eurobank στο κέντρο, ενώ κατέληξαν στην τράπεζα Πειραιώς στον Κουμπέ.

Σύμφωνα με τον Ζαχαρία Κλάδο, πρόεδρο του ΣΑΟΡ, η απόφαση αυτή ήρθε έπειτα από “την αδιαλλαξία της ελληνικής κυβέρνησης και των τραπεζών στο σχέδιο της υφαρπαγής της περιουσίας των Ελλήνων”.

Αυτό έφερε μια σειρά κινητοποιήσεων, ξεκινώντας από το Ρέθυμνο και η συνέχεια αυτών θα δοθεί με συγκεντρώσεις σε Παγκρήτιο επίπεδο κυρίως κατά των τραπεζών.

Συγκεκριμένα, ο Ζαχαρίας Κλάδος ανέφερε ότι: «Θα αντισταθούμε και θεωρώ ότι θα πετύχουμε. Καμία περιουσία στην Κρήτη και αν μπορούσαμε και σε όλη την Ελλάδα, δεν θα παραδοθεί στα χέρια των τοκογλύφων και των δανειστών που προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του ελληνικού λαού».

Επιπλέον, σκοπός του ΣΑΟΡ είναι να ενημερωθεί ο κόσμος γιατί δυστυχώς περνά απαρατήρητο αυτό το θέμα και πρέπει τουλάχιστον οι πολίτες του Ρεθύμνου να γνωρίζουν τι συμβαίνει.

Σε κάθε περίπτωση, «Δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπήσουν τα ακίνητα αυτά, παρά μόνο πάνω από τα πτώματα μας. Αν η κυβέρνηση και η φασιστική Ευρωπαϊκή Ένωση μεθοδεύει αυτά τα πράγματα, ας φροντίσει για την εκτέλεσή μας γιατί όσο είμαστε ζωντανοί, περιουσίες στην Κρήτη δεν παίρνουν».

Αποφασισμένα τα μέλη του ΣΑΟΡ ότι θα πετύχουν να σώσουν τα ακίνητα συμπολιτών μας που σήμερα πλειστηριάζονταν στις τράπεζες που διαμαρτυρήθηκαν, δήλωσαν ότι μετά την εορταστική περίοδο θα συνεχίσουν ακόμη πιο δυναμικά τις κινητοποιήσεις σε όλη την Κρήτη.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη σημερινή διαμαρτυρία του ΣΑΟΡ:

[Best_Wordpress_Gallery id=”138″ gal_title=”Διαμαρτυρία ΣΑΟΡ”]

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ