Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Πλακιάς: Μια εκδρομή σαν κι ΑΥΤΗΝ θες για να γεμίσει η ψυχή σου! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μπορεί ο καιρός των τελευταίων εβδομάδων να εμφανίζεται ολίγον τι… αναποφάσιστος, ωστόσο η αλήθεια είναι πως στην Κρήτη οι ηλιόλουστες ημέρες δεν αποτελούν την εξαίρεση αλλά τον κανόνα!

Το φυσικό κάλλος του νησιού μας σε συνδυασμό με τη λιακάδα, είναι λογικό να ενεργοποιεί την εκδρομική μας διάθεση και να μας βγάζει σε βουνά, μονοπάτια και παραλίες με την πρώτη ευκαιρία!

Σε αυτό το  mood φαίνεται πως βρέθηκε πρόσφατα ένα παρεάκι από την πανέμορφη περιοχή του Πλακιά. Οι νοτιορεθυμνιώτες αυτοί, πήραν τα μπογαλάκια και την καλή τους τη διάθεση και ξεχύθηκαν σε μια μονοήμερη απόδραση σε περιοχές ιδιαίτερης ομορφιάς κοντά στον Πλακιά, όπως είναι το Κλεισίδι, το Αμούδι, το μικρό Αμούδι, το Δαμνόνι και η Σούδα, για να απολαύσουν την κρητική φύση που είχε ντυθεί με τα καλά της!

Τις φωτογραφίες από αυτήν τους την εξόρμηση, φρόντισαν να τις μοιραστούν μαζί μας στην πολύ ενδιαφέρουσα φεϊσμπουκική σελίδα Journey in South Rethymno Ταξίδι στο Νότιο Ρέθυμνο!

Δείτε τις στο άλμπουμ που ακολουθεί κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα:

[Best_Wordpress_Gallery id=”261″ gal_title=”Πλακιάς – Εκδρομή”]

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version