Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Βγήκαμε στην αγορά του Ρεθύμνου για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής! Δείτε τις τιμές | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της αγοράς του Ρεθύμνου, ενώ από την άλλη,  γονείς και νονοί περιφέρονται στην αγορά για το κυνήγι της πασχαλινής του λαμπάδας και όχι μόνο.

*Φωτορεπορτάζ της Ιωάννας Καψάλη 

Μέρες του Πάσχα και το Ρέθυμνο ξεχειλίζει από ζωή με ανθρώπους που διαθέτουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο να απολαύσουν την πόλη. Η παραλία γέμισε από τουρίστες που απολαμβάνουν τις ιδιαίτερα ηλιόλουστες ημέρες της άνοιξης και οι ντόπιοι τρέχουν πανικόβλητοι για την προετοιμασία των οικογενειακών τραπεζιών.

Δείτε παλαιότερο άρθρο:Οι πρώτοι τουρίστες έφτασαν στο Ρέθυμνο και «λιώνουν» στην παραλία!

Αλήθεια έχετε κάνει έρευνα αγοράς στο Ρέθυμνο, ώστε να δείτε τι κόστος έχουν οι λαμπάδες, τα πασχαλινά αβγά, τα αγαπημένα τσουρέκια ή το αρνί που την Κυριακή θα βρίσκεται σε κάθε τραπέζι του Ρεθύμνου; Έκανα εγώ μια μικρή έρευνα για εσάς, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως τελευταία στιγμή.

 

Έτσι, όσοι νονοί δεν έχετε ακόμη αγοράσει λαμπάδα για τα βαφτιστήρια σας, καλό είναι να γνωρίζεται ότι οι λαμπάδες για παιδιά ξεκινούν από 10 ευρώ έως και ανώτερο όριο κοντά στα 30 ευρώ, στην περίπτωση που είναι ιδιαίτερη και αρκετά στολισμένη. Όταν πρόκειται για λαμπάδα που συνοδεύεται από κάποιο παιχνίδι, η τιμή μπορεί να φτάσει, ακόμη και τα 50 ευρώ. Εξυπακούεται ότι οι λαμπάδες που επιλέγουν οι ενήλικες, είναι και οι πιο φθηνές με τις τιμές να ξεκινάνε από 2 ευρώ, ενώ μπορεί να φτάσει και τα 20 ευρώ αν είναι περισσότερο στολισμένη.

Τα πασχαλινά αυγά μπορεί να είναι ιδιαίτερα φθηνά αν είναι πολύ απλοϊκά και μικρά – κοντά στα 2,50 ευρώ. Υπάρχουν όμως και κάποια πολύ περιποιημένα αυγά ή καλάθια με μικρά σοκολατένια αυγά που μπορούν να φτάσουν και τα 18 ή 20 ευρώ, ανάλογα τη σύνθεση του.

 

 

Τα λατρευτά σε όλους τσουρέκια που τιμούμε πάντοτε αυτές τις ιδιαίτερες ημέρες ξεκινούν με κόστος 4 ευρώ και φτάνουν τα 12 ευρώ, όταν πρόκειται για τσουρέκια… υπερπαραγωγή με γέμιση και επικάλυψη!

Τέλος, το αρνάκι και το κατσίκι που θα τιμήσουμε όλοι την Κυριακή του Πάσχα, ελληνικής προέλευσης, κυμαίνεται από 5, 80 – 7, 90 ευρώ το κιλό.

 

 

Καλά ψώνια, καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap