Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Το Ρεθυμνιώτικο πανηγύρι που δεν πρέπει να χάσεις ΟΥΤΕ φέτος!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το καλοκαίρι στην Κρήτη είναι συνυφασμένο με τις παραλίες, τις όμορφες παρεΐστικες στιγμές και βεβαίως με τα πανηγύρια! Διάσπαρτες  ανά το νησί μαζώξεις, σε πόλεις, στα παράλια και στην ενδοχώρα, όπου η λύρα, το λαούτο, το κρασί, η ρακή και το… μπόλικο φαΐ, εγγυώνται μια διονυσιακή εμπειρία στους συμμετέχοντες!

Ανάμεσα στα πανηγύρια που ξεχωρίζουν στο νησί μας είναι το πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας, το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο χωριό Μοναστηράκι, στο Αμάρι Ρεθύμνου.

Ένα πανηγύρι, που με εξαίρεση την αναγκαστική διακοπή στα χρόνια της πανδημίας, ανεβαίνει κάθε χρόνο και φέτος αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ προσέλευσης.

Σε αυτό θα βοηθήσει, βεβαίως, η συμμετοχή του δημοφιλέστατου Αντώνη Μαρτσάκη, ο οποίος τη Δευτέρα 17 Ιουλίου θα υποδεχτεί ντόπιους και μη στην κεντρική πλατεία του χωριού για να τους ξεσηκώσει και να τους συνοδεύσει σε ένα απολαυστικό… ξενύχτι!

Σπεύστε να κλείσετε θέση και ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη βραδιά 🙂

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version