Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης παραχωρεί έκταση για ανέγερση νέου Νοσοκομείου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Παραχώρηση οικοπεδικής έκτασης για την ανέγερση νέου Νοσοκομείου στο Ρέθυμνο, αποφάσισε σήμερα η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Συγκλήτου:

«Το Πανεπιστήμιο Κρήτης αποκρίνεται θετικά στο πάγιο αίτημα και στη ζωτική ανάγκη της κοινωνίας του Ρεθύμνου να ανεγερθεί και να λειτουργήσει στην πόλη ένα νέο Νοσοκομείο, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Στο πλαίσιο της σύνδεσής του με την κοινωνία, αλλά και ενθυμούμενο πάντα τη γενναιοδωρία των Ρεθύμνιων πολιτών, το Πανεπιστήμιο Κρήτης είναι διατεθειμένο να παραχωρήσει τις απαιτούμενες εκτάσεις γης για την ανοικοδόμηση του Νοσοκομείου, καθώς και να το εντάξει (μερικώς) στις λειτουργίες της Ιατρικής Σχολής, με τη δημιουργία Πανεπιστημιακών Κλινικών».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version