Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Παίκτες του Cretan Kings μαγείρεψαν εθελοντικά για άπορες οικογένειες στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings με τη σημαντική αρωγή των Super Markets SYN.KA συνεχίζει την δράση «Assist Αγάπης» του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist», προσφέροντας στους συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Αυτήν τη φορά το ραντεβού των καλαθοσφαιριστών Χριστόφορου Στεφανίδη και Τράβις Ντάνιελς και των εθελοντών της ομάδας μας δόθηκε στο συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Λάμπης, Συβρίτου & Σφακίων, στο Σπήλι Ρεθύμνου.

Αφού προμηθεύτηκαν προϊόντα και τρόφιμα υψηλής ποιότητας από τα Super Markets SYN.KA, αλλά και τα λαχανικά που παρήγαγαν τα συνεργαζόμενα σχολεία της δράσης «Κηπουρέματα», ξεκίνησαν με προορισμό το Σπήλι.

Έπειτα από τη ζεστή υποδοχή των υπευθύνων του συσσιτίου και υπό την καθοδήγηση τους, ξεδίπλωσαν τις μαγειρικές τους ικανότητες, με στόχο να ετοιμάσουν τα 160 γεύματα που συνολικά προσφέρει καθημερινά το συσσίτιο. Στη συνέχεια ακολούθησε η παράδοση των γευμάτων στους άπορους, «εισπράττοντας» ανεκτίμητης αξίας χαμόγελα και «ευχαριστώ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το πρόγραμμα «ASSIST, Basket και Εθελοντισμός» των Cretan Kings είναι ένας τρόπος με τον οποίο η ομάδα του μπάσκετ του Ρεθύμνου ανταποδίδει στην τοπική κοινωνία την αγάπη που παίρνει τόσα χρόνια.

Το όραμα της ομάδας είναι διπλό: Πρώτα να μάθει μπάσκετ στα παιδιά, προσφέροντας μαθήματα/προπονήσεις μπάσκετ με σχολικό πρωτάθλημα στα δημοτικά σχολεία της πόλης και παράλληλα να καλλιεργήσει τον εθελοντισμό, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Το πρόγραμμα στηρίζεται μόνο στην εθελοντική εργασία. Οσοι εμπλέκονται: προπονητές, δάσκαλοι, γονείς, παίκτες της ομάδας και τα παιδιά είναι όλοι εθελοντές.
Το «Assist Αγάπης» θα συνεχίσει να προσφέρει τις εθελοντικές υπηρεσίες του, με επόμενο σταθμό το συσσίτιο της Αγίας Βαρβάρας «Χριστιανική Γωνιά».

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap