Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Κλείνουν και οι παιδικοί σταθμοί λόγω κακοκαιρίας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μετά τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας, και οι παιδικοί σταθμοί στην Περιφέρεια Ρεθύμνου θα παραμείνουν κλειστοί.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ρεθύμνης, το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία Δήμου Ρεθύμνης και ο Πρόεδρος του κ. Γ. Μοτάκης, εναρμονιζόμενοι με τη σχετική απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης και την αντίστοιχη ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ενημερώνουν τους συμπολίτες ότι, αύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, οι Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ρεθύμνου θα παραμείνουν κλειστοί για λόγους ασφάλειας των παιδιών δεδομένου ότι, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις , τα επόμενα 24ωρα θα επικρατήσουν στο Ρέθυμνο ακραία καιρικά φαινόμενα.

Φωτογραφία αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version