Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Περισσότερα από 500 παιδιά «ξεσάλωσαν» στην παραλία της πόλης! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

παραλία
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Χαμόγελα, φωνές παιδικές και χαρά γέμισε η παραλία του Ρεθύμνου το πρωί της Κυριακής, στο πλαίσιο της διοργάνωσης αθλοπαιδιών, που οργάνωσαν από κοινού τα Τμήματα Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Ρεθύμνου, το ΟΚΑ Πρέβελη και η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου.

Πάνω από 500 παιδιά, για την ακρίβεια απονεμήθηκαν 514 μετάλλια, συγκεντρώθηκαν στην παραλία, χωρίστηκαν σε ομάδες και έπαιξαν με την ψυχή τους σε μία σειρά από παιχνίδια, που είχαν στηθεί από τον Μανώλη Σφακιανάκη από το ΟΚΑ Πρέβελη – Τμήμα Πατινιών.

 

Ήταν εκεί τα παιδιά των πατινιών, ενώ συμμετείχαν μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας, γυμναστές από την Πρωτοβάθμια και όλοι βοήθησαν για την επιτυχημένη διοργάνωση.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη η αντιδήμαρχος Παιδείας Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα δήλωσε υπερήφανη για το αποτέλεσμα, ενώ εξίσου ευχαριστημένος και ο εντεταλμένος σύμβουλος αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Δημήτρης Λαχνιδάκης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα ήταν δωρεάν, υπήρχε όμως ένας κουμπαράς για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων και ατόμων με αυτισμό, ενώ αναψυκτικά προσέφερε η κα Μαργαρίτα Σαββάκη, νερά ο κ. Γιάννης Παυλάκης και έπαιξε μουσική ο Άρης Κουγιουμουτζής.

 

 

 

 

 

παραλία
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap