Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Βγάζουμε το καπέλο στις Ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού για τη δωρεά τους!

Δημοσιεύτηκε

στις

Ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Λίγες ημέρες μόνο μετά την υπέροχη πρωτοβουλία στην οποία προχώρησε η καρναβαλική ομάδα του Ρεθύμνου «Εμείς και Εμείς», η οποία δώρισε στο νοσοκομείο της πόλης έναν ανιχνευτή φλεβών, έρχεται μια ανάλογη πρωτοβουλία από τις καρναβαλικές ομάδες της πόλης μας που αποδεικνύει ότι ο ρόλος τους στην τοπική κοινωνία ξεπερνάει κατά πολύ την απλή συμμετοχή στις καρναβαλικές εκδηλώσεις!

Συγκεκριμένα, αγόρασαν και διέθεσαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου μία υπερσύγχρονη μονάδα απολύμανσης υψηλής  χωρητικότητας, με στόχο να ενισχύσουν το νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας του κοροναϊού.

 

Η Ανακοίνωση από τις Ο.Ρ.Κ:

«Για ακόμα μία φορά, οι Ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, αποδεικνύουν πως η λειτουργία τους δεν περιορίζεται στην χαρά και στην διασκέδαση των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Με δράσεις όλο το χρόνο, προσφέρουν στον τόπο και στην κοινωνία, καθώς ο Ο.Ρ.Κ. έχει αναδειχθεί σε ένα φορέα με κοινωνικό πρόσημο και ιδιαίτερη ευαισθησία σε σειρά προβλημάτων των ευπαθών ομάδων αλλά και της καθημερινότητας.

Στο πλαίσιο των κοινωνικών πρωτοβουλιών που λαμβάνει ο Ο.Ρ.Κ. συνέβαλε  στην αγορά για το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου μια υπερσύγχρονης μονάδας απολύμανσης υψηλής χωρητικότητας Genano Air. Πρόκειται για εξοπλισμό που δεν διέθετε το τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα και ήταν ιδιαίτερα απαραίτητο. Ειδικά αυτή την εποχή, που η πανδημία του κορωνοϊού μαστίζει την υφήλιο αλλά και το τόπο μας.

Η μονάδα αυτή εξασφαλίζει την εξάλειψη των ρύπων μέσα στο δωμάτιο με τη θανάτωση όλων των μικροβίων, τη σύλληψη ακόμη και σωματιδίων νανο-μεγέθους και την αφαίρεση αερίων και οσμών.

Για την αγορά του ο Ο.Ρ.Κ. διέθεσε ποσό των 10.000 ευρώ από το ταμείο του. Το μηχάνημα παραδόθηκε κατευθείαν από την εταιρεία στο Νοσοκομείο χωρίς την παρουσία μελών του ΟΡΚ λόγω των μέτρων που ισχύουν κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Από σήμερα, το Genano Air βρίσκεται στην διάθεση του προσωπικού του Νοσοκομείου προς όφελος των ασθενών που νοσηλεύονται εκεί και τα μέλη του Ο.Ρ.Κ. βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση για την παροχή βοήθειας, όπως μπορεί αυτή να παρασχεθεί, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, για να βγούμε από αυτή την κρίση όλοι υγιείς και έτοιμοι για ένα καινούργιο ξεκίνημα».

Ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap