Βρειτε μας στα Social Media
 

Ρέθυμνο

Έρχεται ( ; ) σύντομα στο Ρέθυμνο το Olympus

Δημοσιεύτηκε

στις

olympus
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν υπάρχει επίσημη πληροφορία για την άφιξη του πλοίου Olympus στο Ρέθυμνο, το οποίο ως γνωστόν στο παρθενικό του ταξίδι στα μέσα του καλοκαιριού, χτύπησε σε ύφαλο στη Σαντορίνη και έκτοτε είναι ελλιμενισμένο και επιδιορθώνεται το πρόβλημα.

Πάντως, σύμφωνα με την πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Ρένα Κουτσαλεδάκη, όπως δήλωσε στον Team FM, «ακούγεται ότι θα έρθει αρχές του Νοεμβρίου στο Ρέθυμνο».

Η ίδια πρόσθεσε πως τα δεδομένα που υπήρχαν από την ημέρα που συμφωνήθηκε η άφιξη του στο λιμάνι του Ρεθύμνου ισχύουν και σήμερα: «Έχουμε μείνει στη θέση ελλιμενισμού που έχει ζητηθεί, υπάρχει συγκεκριμένο μέρος που θα πλευρίσει, έχουν αποσταλεί τα βυθομετρικά, οι αποτυπώσεις που έχουν γίνει, έχει γίνει εξασφάλιση σε νερό και ρεύμα για τις ανάγκες του πλοίου, όλα αυτά ισχύουν από την προηγούμενη φορά και μένουμε στην πληροφορία ότι αρχές Νοεμβρίου θα έρθει στο Ρέθυμνο. Βέβαια πρέπει να σας πω ότι ακόμα και στο στρατηγικό σχεδιασμό που ετοιμάζεται από την αρμόδια ομάδα μελετητών που απαρτίζεται από διάφορες ειδικότητες και οι οποίοι καταρτίζουν το master plan πρέπει να πούμε ότι εξασφαλισμένες είναι οι θέσεις τόσο της επιβατικής μας κίνησης όσο και η εμπορικότητα και οι μελέτες που εκπονούνται και αφορούν την κρουαζιέρα. Δεν έχει φύγει από το σχεδιασμό μας η επιβατική κίνηση».

Πηγή: goodnet

olympus
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap