Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Οι Cretan Kings μαγείρεψαν γεύματα για το συσσίτιο – Προσφορά αγάπης στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στιςΤον μήνα Φεβρουάριο, τα SYN.KA Super markets προσέφεραν προϊόντα και μαγείρεψαν γεύματα σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου Cretan Kings για το συσσίτιο του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ρέθυμνο.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας τους, τα SYN.KA Super markets και η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συνεχίζουν τη δράση «ASSIST ΑΓΑΠΗΣ» που σαν στόχο έχει την προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τον μήνα Φεβρουάριο, τα SYN.KA Super markets προσέφεραν προϊόντα και μαγείρεψαν γεύματα σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου Creta Kings για το συσσίτιο του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ρέθυμνο.

Το συσσίτιο του Αγίου Κωνσταντίνου αρχικά ήταν ίδρυμα όπου έμεναν και σπούδαζαν παιδιά από την πόλη του Ρεθύμνου και από χωριά του Νομού. Η αρχική ονομασία του ήταν Ίδρυμα πατήρ Ιωάννης Πίτερης.
Από το 2001 έγινε συσσίτιο και έχει καταφέρει να μοιράζει σήμερα 120 μερίδες σε άπορες οικογένειες σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου.

Η δράση «Assist αγάπης» θα συνεχιστεί και για τους επόμενους μήνες προκειμένου να προσφέρει «γεύματα αγάπης» και στα υπόλοιπα συσσίτια του νομού Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, τα συσσίτια που θα προσφερθούν τα γεύματα είναι η Μικρή Παναγία – Παιδική Εστία «Κυρία των Αγγέλων», τα Ενοριακά συσσίτια «Αγ. Κωνσταντίνος», «Χριστιανική Γωνιά» των 4ων Μαρτύρων, τα Συσσίτια Αγ. Βασιλείου της Μητρόπολης Λάμπης & Σφακίων και το Γηροκομείο Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap