Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ο Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου ευχαριστεί τον Γιώργο Μαραβελάκη για τη φιλοξενία

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 περάσαμε μία υπέροχη βραδιά με τους φιλοξενούμενους μας μέσω του προγράμματος από το  Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας από την Γερμανία αλλά και από τη Θεσσαλονίκη από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ.

Φιλοξενηθήκαμε στο ξενοδοχείο Rethymno Residence ιδιοκτησίας του αγαπητού φίλου Γιώργου Μαραβελάκη.

Ο κ. Μαραβελάκης, ευγενέστατος και πραγματικά ευαισθητοποιημένος στα θέματα της διαχείρισης ατόμων με αναπηρία, φιλοξένησε την 25μελή ομάδα από ενήλικα άτομα με αναπηρία με τους συνοδούς τους από τη Γερμανία και τη Θεσσαλονίκη αλλά και από το Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου.

Παρακολουθήσαμε μία εξαιρετική βραδιά κρητικών και λαϊκών ελληνικών χορών από το συγκρότημα Δροσουλίτες.

Οι επισκέπτες ευχαριστήθηκαν στο έπακρο τη συμμετοχή τους, συνοδεύοντας τους εξαιρετικούς χορευτές Μαρία , Μιχάλη, Βιολέττα, Ειρήνη αλλά και τη δασκάλα τους Maria Kamariti . Ευχαριστούμε επίσης τη μουσικό Virginia Gounaki για την οργάνωση της φιλοξενίας μας.

Ήταν μία εξαιρετική βραδιά που θα μείνει πάντα χαραγμένη στις μνήμες των φιλοξενούμενων από τη μακρινή Γερμανία.

Πηγή: Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου | facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version