Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ο δημόσιος θηλασμός είναι δικαίωμα! – Βροντερό μήνυμα έδωσαν Ρεθυμνιώτισσες μανούλες

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
176 Shares

“Υποστηρίζω, εμπιστεύομαι, διαδίδω τον ΘΗΛΑΣΜΟ “

Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ρεθύμνου, μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργάνωσε, με την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνης, τον 13ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στο Σπίτι του Πολιτισμού.

Παρά τον συννεφιασμένο καιρό και την καταιγίδα, οι μητέρες της πόλης μας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα, διεκδικώντας το δικαίωμα στον ελεύθερο και ανεμπόδιστο θηλασμό σε δημόσιους χώρους.

Το μικρότερο μωράκι που θήλασε στην εκδήλωση ήταν 4 μηνών, ενώ το μεγαλύτερο παιδί ήταν 5,5 χρονών.

Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ρεθύμνης για την παραχώρηση της αίθουσας “Σπίτι του Πολιτισμού” και για την γενικότερη υποστήριξή του.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης: Orchrestra, Prenatal, DKids Δασκαλάκης, Raffaello Junior Events,  Media Strom, Events Art Deco, Μαριάννα Χατζημιχαήλ, Γεωργία Γκούργκουλα, τους δωροθέτες μας: Πλεκτές Δημιουργίες Ελίζας, Jems lovemade fabric creations, τη φωτογράφο μας Madlena Motaki, το ζαχαροπλαστείο Mona Lisa Skartsilakis για τα γλυκίσματα που μας πρόσφερε, την ομάδα Αγαπωκύματα, καθώς και τις φοιτήτριες του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, Δήμητρα Χλουβεράκη, Μαρία Κοκολιού και Μαίρη Κοϊνάκη για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Ευχαριστούμε θερμά και τους χορηγούς επικοινωνίας μας:  Fly fm Rethymno 95,9 και Ράδιο Μεγαλόνησος 89,8, αλλά και όλα τα τοπικά ΜΜΕ που αναδημοσίευσαν και προώθησαν την εκδήλωση.

Τέλος, ευχαριστούμε τα μέλη της ομάδας μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, και όλους όσους παρευρέθηκαν να στηρίξουν την προσπάθειά μας να απενοχοποιηθεί ο Δημόσιος Θηλασμός, καθώς και να ενημερωθούν οι νέες μητέρες, οι έγκυες και το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον τους για θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη, τον θηλασμό και την μητρότητα στην πόλη του Ρεθύμνου.

Με εκτίμηση,

οι διοργανώτριες και οι διαχειρίστριες της Εθελοντικής Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ρεθύμνου

Κουρουπάκη-Ποθουλάκη Άρτεμις, Κουτούβαλη Σοφία, Λιανουδάκη Δέσποινα, Σουφλιά Ελένη, Τρουλλινού Κυριακή

https://www.facebook.com/groups/RethymnoOmadaMitrikouThilasmou

Ενημερώνουμε, εδραιώνουμε, εμπλέκουμε, κινητοποιούμε!!! Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap