Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Έκκληση για την σωτηρία των νεογέννητων κουταβιών που βρέθηκαν στα σκουπίδια στον Αδελιανό Κάμπο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Έκκληση για την σωτηρία των νεογέννητων κουταβιών που ο Κώστας Μυριοκεφαλιτάκης βρήκε εχθές το μεσημέρι μέσα σ’ έναν κουβά πεταμένα στα σκουπίδια στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο κάνει το Φιλοζωικό Σωματείο Ρεθύμνου «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» του οποίου οι λιγοστές εθελοντές έρχονται αντιμέτωποι με δεκάδες παρόμοια περιστατικά τα οποία φυσικά αδυνατούν να αναλάβουν και να ανταποκριθούν.

Παντού στο νομό Ρεθύμνου, παντού στο νησί της Κρήτης, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας εντοπίζονται πεταμένα νεογέννητα μωρά, γατάκια και σκυλάκια να αργοπεθαίνουν αφού κάποιοι τα άρπαξαν από την μάνα γάτα ή σκύλα (την οποία δεν στείρωσαν) και για να αποφύγουν την ευθύνη δολοφονούν τα νεογέννητα πλάσματα χωρίς αιδώ για να τα ξεφορτωθούν…

Αν μπορείτε να βοηθήσετε αυτά τα μωρά, είναι μερικών ωρών αφού φέρουν ακόμα τον ομφάλιο λώρο, να ζήσουν επικοινωνήστε με το «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» εδώ μέσω facebook.

Με αφορμή και αυτό περιστατικό εγκατάλειψης νεογέννητων ζώων με σκοπό των θάνατο τους απαντάμε στον χρήστη του facebook που χθες απευθυνόμενος στο «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» έθεσε τρία ερωτήματα. Δυστυχώς ανοησίες όπως αυτές ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά.

Πηγή:zoosos.gr

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap