Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Νεκρός στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου ο 58χρονος που έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Νεκρός κατέληξε δυστυχώς ο 58χρονος συντοπίτης μας, ο οποίος έπαθε ανακοπή την ώρα που οδηγούσε στους Αρμένους Ρεθύμνου.

Θυμίζουμε πως την περασμένη Δευτέρα το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε τοίχο στους Αρμένους Ρεθύμνου μετά από ανακοπή που έπαθε επάνω στο τιμόνι.

 Ο 58χρονος άνδρας, είχε τραυματιστεί σοβαρά και ενώ αρχικά δηλώθηκε ως νεκρός,  κατάφερε να επανέλθει στη ζωή μετά από τιτάνιες προσπάθειες γιατρών και διασωστών, απέκτησε και πάλι σφυγμό στο και μεταφέρθηκε αμέσως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου όπου και νοσηλευόταν μέχρι σήμερα.

Δυστυχώς όμως ο άτυχος άνδρας δεν άντεξε και άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, λόγω της σοβαρότατης κατάστασης της υγείας του, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους οικείους του.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version